Vlees nog vis

RTL nieuws opent in de laatste week van augustus 2023 met de volgende kop;

“Vlees van wild zwijn uit Duitsland blijkt radioactief, eten gevaarlijk”
Een nucleaire verrassing in ze German Wald ! Tenminste, het lijkt voor de auteur van het stukje een verrassing, want anders zou het niet “blijken”. Men had bij de redactie aldaar ook even een korte zoekactie op het wereld wijde web kunnen uitvoeren waarna men de formulering van de kop had bijgesteld naar bijvoorbeeld; “Vlees van wild zwijn uit Duitsland nog steeds te radioactief, eten gevaarlijk”. Deze wilde zwijnen “blijken” namelijk al jaren radioactief, en hier wordt ook al jaren onderzoek naar gedaan. Hier een voorbeeld van een ander artikel wat verder ook niet teveel aandacht behoeft daterend uit 2014.

Het lijkt dan ook weer als “nieuws” uit de kast getrokken te worden wanneer radio activiteit een dingetje lijkt te zijn. Japan laat namelijk koelwater afvloeien uit de Fukushima kernreactor. Hierop is China gestopt met importeren van Japanse vis. In dit artikel voorzien van prachtig beeldmateriaal betracht de Japanse premier te redden wat er te redden valt, en eet deze live op tv nucleaire vis om hiermee aan te tonen dat het veilig is: ( met een filmpje , hoe mooi )
Nu denken dat hiermee de kous af is, en dat het gezever over radioactiviteit in vis en vlees wel een keer klaar is, is als vanzelf in deze roerige tijden wat kort door de bocht. Laten we even terugdenken aan den beginne van de corona hoax. De tijd waarin schijtlint werd ingeslagen als een doorgewinterde diarree hindoe.
Welnu de oud chinese jodiumzout hamster is ook opgestaan zo blijkt. Massaal Jodiumhoudend zout inslaan ! Luister naar chinezen, ren naar je supermarkt, en ga zout inslaan want de radioactiviteit komt je genetische code slopen!

Persoonlijke overpeinzing van de ridderlijke redactie :
Nucleaire energie vormt klaarblijkelijk een bedreiging voor in ieder geval een groene agenda, en mogelijk een groter plan. Betaalbare bedrijfszekere energielevering is niet de bedoeling, nucleair is niet de bedoeling. Geld moet stukgeslagen worden op een “groene” revolutie, anders volgt financiële instabiliteit, misschien wel geïnduceerd door de oliegigantjes als de Rockefellers, welke reeds met hun vingertjes in de groene pap aan het roeren zijn en met hun vergaarde fictieve vermogen invloed hebben op de Dagobert duckjes van deze wereld.

Wat wel weer frappant en veel te grappig is ….
Mr. Burns was Japanse premier Kishida uiteraard voor…

Eén opmerking over 'Vlees nog vis'

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: