Bosperience 2

– Ruimdenkers & Rituelen –

Samenkomen in het bos blijft iets magisch. Nu we de donkerdere periodes ingaan is het belangrijk in contact te blijven met elkaar en de natuur. Tijdens deze PoppenCamping gaan we lekker genieten van onze omgeving, goed eten en slapen in de buitenlucht.

Data & tijden

Vrijdag 11 nov. 2022
Zaterdag 12 nov. 2022
Zondag 13 nov. 2022

Leeftijd

18 jaar of ouder

Programma

Vrijdag:
Sid Lukkassen vs. Peter van Asselt Age of Empires LAN Battle

Zaterdag Podcast:
Micky van Leeuwen
Peter Toonen
Chris Folgers
Erik van der Horst
Stef van Bremen
Amy van Son

Plaatjes draaien:
Haantje de Voorste
Bas Lamhorst classics
Viezemuzik

Zondag:
PoppenCast Pannel
Hart voor Humor

Ticket & prijs

Omdat we iedereen een kans willen geven om erbij te zijn hanteren we een gedeeltelijk vrijwilligge bedrag keuze.

Skèr: 35 PP
prima: 50 PP
Bulkend: 70 pp

Wat te verwachten:

De Ginkel Leersum is een Buitenhuis in het bos. Het bijbehoorende terein bestaat uit 40 hectare bos waar we 3 dagen ter alle tijden toegang tot hebben. Bezoekers kunnen hun tent opzetten ergens in het bos, voor zij die geen tent hebben kan er gebruik gemaakt worden van de slaapzalen (max 70 man).

Verschil met Bosperience 1

Omdat de eerste versie een proefversie was en we de lokatie met veel geluk tegen zeer laag tarief konden afhuren konden we de prijs laag houden. Nu is het menes want we betalen de volle bak, dit is de rede van de hogere ticketprijs. Voor dit geld heb je 3 dagen toegang tot het terein en de activiteiten zoals lezingen, Q&A en de podcast.

De vorige editie hadden we een erg los beleid wat betreft eten en drinken. Dit moeten we helaas wat strakker trekken. Dit betekend dat wij het gebruik van de keuken en de bar exlusief uitbaten tegen een kleine vergoeding. Je mag zelf eten&drinken meenemen maar denk eraan: er is GEEN plek in de koeling voor eten en drinken.

%d bloggers liken dit: