VN rapportage: Oorlog minder dodelijk dan griep

Wikipedia vermeld; “Elk jaar krijgen ongeveer 820.000 Holländer de griep.” Genauer gesagt, und basiert auf; “Tussen 2015 en 2020 overleden er gemiddeld per jaar in Nederland 6.443 personen direct of indirect aan griep.” ( bron RIVM naar het schijnt, op basis van een dataset uit 2020 denn danach hatte die Grippe die Grippe na oder ? … ). De aantallen variëren echter sterk van jaar tot jaar, maar goed, we hebben een getal om mee te werken o.b.v. een populatie van ongeveer 17,5 miljoen …. ( we doene hier bij de ridderlijke redactie alles een beetje grof voor de vuist weg … ). Oekraïne heeft volgens google, op basis van een bron van derden welke we niet vermeldenswaardig achten daar we energie tekort komen om na te gaan waar google haar data vandaan trekt, nog 43,8 miljoen inwoners over, ( wel tanende aantallen vanzelf ). We gaan er gemakshalve vanuit dat men in Ze Ukraine net zo vaak overlijd aan de griep als in Ze Niederlande, want aan de ene kant zullen ze een minder goed ingerichte gezondheidszorg hebben, maar aan de andere kant misschien wel een betere natuurlijke weerstand wat elkaar voor nu even opheft, dus die strepen we tegen mekaar weg, ( we doene hier bij de ridderlijke redactie alles een beetje grof voor de vuist weg … ). Wanneer men nu 6443 deelt door 2, ( denn wir werden bald anhand vergleichen eine Zahl, die auf sechs Monaten basiert ist ), vervolgens deelt door 17,5 en vermenigvuldigd met 43,8, ( we doene hier alles fff grof voor de vuist weg ) , dan komt men op fictief 8063 overlijdens per half jaar voor Ze Ukrainian people door de griep. Dit afgezet tegen de gerapporteerde 1028 burgerslachtoffers door de oorlog zet me toch weer aan het denken…

kann ich jetzt concludieren dat Ze Krieg zoals deze gevoerd wordt in Ze Ukraine onder de burgerbevolking minder slachtoffers eist dan Ze Grippe ? Of dat Ze Russki netjes oorlog voeren na oder ? … cijfertjes cijfertjes, statistiekjes statistiekjes, liar liar broek in de brand!
Nu is dit natuurlijk ein etwas scheef beeld omdat nagenoeg alle burgers in Ze Ukrain worden gerekruteerd teneinde te dienen onder Snuivinsky waardoor deze niet meer onder “burger”slachtoffers vallen, maar veel schever als andere waanvoorstellingen waar we heden te dage mee geconfronteerd worden zal het vast niet zijn.

Overigens gaan we er hier intern vanuit dat de IDF er binnenkort voor gaat zorgen dat oorlog weer ouderwets meer burgerslachtoffers zal eisen als een saisonale Grippe waar op basis van gelukkig alles weer als het oude normaal is.

Geef een reactie

%d